Inredningsbutiker

Landskrona shopping

De som främst vill handla på stora etablerade varumärkeskedjor kan enkelt göra det i Landskrona. Här finns bland annat kända kedjor som H&M, Gina Tricot och Royal Design. Men varför gå till dessa butiker som turist när man har möjlighet att se de lokala butikerna med det unika utbudet? Ett utbud som man knappast hittar på sin hemort.

Den som har intresse för heminredning och inte vill gå i butiker man redan besökt ett tiotal gånger kan bland annat välja på följande:

Skumpa & Spaljé – En liten och mycket personlig inredningsbutik som har haft öppet sedan 2010. Någon speciell inriktning finns inte här utan Liselott och Helena tar in det de själva tycker passar i utbudet. En härlig blandning mellan gammal och modern inredning. Men visst finns det ändå en röd tråd genom hela utbudet. Det är kreativitet, blommor och möjlighet till vackra kombinationer. Att ägarna brinner för sitt intresse är inte en överdrift.

Påulander Design – Här är det inte enbart inredning som säljs utan även klädmärken som företaget klassar som ”romantiska”. Bland dessa finns Cream, Tina Wodstrup och Chill Norway. När det kommer till inredning finns bland annat IB Laursen och Miljögården representerade. Butiken drivs av Ewa Påulander som varmt välkomnar kunderna till en butik som inspirerar och bjuder in till att göra det snyggt hemma. En butik som kan rekommenderas och då inte minst för de som inreder i vit gammeldags stil (ex. Shabby Chic). Detta då den vita mjuka färgen går som en röd (vit) tråd genom hela butiken.

Boningshuset – En mil öster om Landskrona ligger Teckomatorp och ett mycket vackert och välbevarat hus från 1800-talet som både har café och inredningsbutik. Börja med att få lugn och ro i den sköna atmosfären som caféet förmedlar och besök sedan inredningsbutiken. Ett perfekt ställe att åka till på sommarutflykt.